22. apr
 
Eiendomsskatt, hva er egentlig det?
LESERBREV. Betaler vi ikke nok med skatter, avgifter, kommunale avgifter og så videre.

Publisert: 05.apr.2017 13:46
Oppdatert: 05.apr.2017 13:46

Har kommunen egentlig lov å bare ta seg den frihet og lage et system for og få inn mer avgifter. Dette mener jeg en må kalle en form for tyveri. Her har en bygd seg en bolig/leilighet/hytte, så skal kommunen bare komme her og kalle dette for eiendomsskatt ved å ta seg betalt for det at en har fått seg sitt eget sted og bo?

Så slenger representanter for kommunen ut at da får du bare selge og få deg noe som er billigere (en campingvogn kanskje). Nei, ærlig talt, nå synes jeg nok er nok. Jeg kaller dette for enkelt et hypotetisk vinglespråk: selg og kjøp

noe som er billigere. Så enkelt er det ikke. Tenk deg en enslig pensjonist, minstepensjonist sin trygd. Og det er vel akseptabelt at en pensjonist vedlikeholder sin bopel og har sitt lån, eller hva mener de lærde herrer? Er det ikke bedre at kommunen rydder opp i sin egen stue, kommuneadministrasjon kan sikkert stille med millionbeløp ved å rasjonalisere sin egen stab?

Eidsvollinger: Stem på det partiet som ikke vil ha denne avgiften. Det er så mange sykmeldte, pensjonister og lavtlønnet blant vanlige mennesker, så hvor skal pengene til slutt tas fra hos disse? Her er tusen måter å snakke seg ut av et slikt ansvar for en politiker, så vedkommende får sette seg selv i den situasjonen en pensjonist for eksempel er i.

Godt valg til alle eidsvollinger!

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no