23. jul
SKATTESTRID: Biter varaordfører Einar Madsen (Ap) seg selv i rumpa? Det mener Ole Jørgensen i dette innlegget.
 
Eiendomsskatt og Madsen
Kjære Einar Madsen, jeg synes ikke du skal snakke for mye om hva fylkesmannen har lovet om bygging ved Ladderud og at han nå går bort fra lovnaden om å bygge der.

Publisert: 10.des.2017 12:00
Oppdatert: 08.des.2017 12:13

Da jeg hadde mine diskusjoner gjennom avisen med hr. Torstein Owe, så lovet du meg – ja, du nærmest garanterte meg om at så lenge du satt i rådhuset, så skulle det ikke bli noen eiendomsskatt i Eidsvoll.

Og hva gjør du nå, går inn for denne forhatte usosiale skatten med full tyngde, det er vel å bite seg selv i rumpa det vel, Madsen?

Jeg håper virkelig du tenker deg om den 12. desember når du gjør ditt valg og tenker på de med dårligst råd, pensjonister, lavtlønte, unge nyetablerte og de som er på trygd som får det enda hardere økonomisk med denne skatten.

Du/dere som er for denne skatten må huske på at dere blir pensjonister en dag dere også, og kommer ned på samme økonomiske nivå som oss som er i denne gruppen.

Ikke la rådmannen, som kommer fra en kommune hvor han tydeligvis gikk imot eiendomsskatt, få sin glede av å innføre den her i bygda.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no