24. apr
 
Eiendomsskatt: Posisjonen brukte ­«vetoretten»
MENINGER. I kommunestyremøtet den 13. juni leverte Eidsvoll Høyre ved Blindheim en interpellasjon angående eiendomsskatt.

Publisert: 20.jun.2017 13:39
Oppdatert: 20.jun.2017 13:04

Hele opposisjonen bestående av H, Frp, PP, V, KrF, MDG og én uavhengig, som nå har flertall mot skatten, var enige i Høyres interpellasjon om at rådmannen måtte legge fram et budsjett uten eiendomsskatt. Til stor overraskelse og forundring ville ikke posisjonen bestående av Ap, Sp og SV at det skulle framlegges et slikt budsjett, og de brukte sin «vetorett» og forhindret at saken kunne diskuteres og stemmes over.

Dette er helt utrolig, men nok et klart bevis på at alle disse tre vil ha skatten, samme hvor mye Ap og Sp prøver å innbille folk at de vil «snu alle steiner» for å unngå eiendomsskatt. Hadde de ment alvor med dette, hadde det vært en selvfølge at rådmannen ble pålagt å framlegge et budsjett uten denne helt urimelige og usosiale skatten som rammer de svakeste mest. Dette er nok et forsøk fra Ap og Sp på å lure velgerne til å tro på dem. De vil jo heller ikke at det skal nedsettes et tverrpolitisk utvalg før i 2018 som skal se på denne skatten. Dette må komme i gang så fort som mulig, selv om ordføreren heller ikke vil dette. Opposisjonen har en annen formening om dette og vi er allerede i gang.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no