25. jun
 
Engangsgrill og sigarettsneiper i hopetall

Publisert: 08.jun.2018 18:00
Oppdatert: 08.jun.2018 15:20

Sist onsdag var jeg en tur i Utsjøen for å avkjøle kroppen litt. Fant en fin plass til dette formålet. Da jeg så meg litt rundt, var det litt av hvert etter tidligere besøkende. En forholdsvis stor plastpresenning, noen vedsekker, engangsgrill, tomflasker, sigarettsneiper i hopetall.

Dessuten hadde nok de besøkende fisket, for det lå igjen en del fisk som det ikke akkurat luktet godt av i varmen. At det skal være så vanskelig å få med seg søpla hjem igjen er nesten uforståelig.

Jeg vil gå så langt å si at disse menneskene er søplesvin. Har man klart å dra med seg ting og tang ut i naturen får man sørge for å ta restene med seg hjem. Når det gjelder engangsgriller hadde det kanskje vært en tanke med en skikkelig panteordning. En hundrelapp. Da hadde vel de fleste tatt med seg restene hjem.

Eller kanskje totalforbud mot salg.

Mens jeg er i gang, på Brennhaugen ved siden av vegen ligger det, evt lå det to senger, som noen syntes passet fint der. Slikt får man vel levert gratis på Øras.

Muligens litt surmaga, men dog min mening.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no