18. jul
 
Et rungende nei til Bjørn Dæhlies planer
Kjære politikere! Utbygger Bjørn Dæhlie leverer nå nye skisser til utbygging i Storgata.

Publisert: 09.apr.2018 18:00
Oppdatert: 09.apr.2018 18:04

Igjen presenteres det stygge ruvende blokker, helt i strid med den øvrige bebyggelse. Næringsbygget er riktignok gjort en etasje lavere, og det skal bare være næringslokaler i bygget mot Storgata. Men denne delen av Jessheim har bevarings- og vernehensyn å forholde seg til. Her skal det ikke bare klaskes opp noen av de vanlige stygge murblokkene! Alt skal her ses i sammenheng med området rundt Kings-, Vegel- og Tærudgården mot Herredshuset, Jessheims gamle identitet!

Rådmannen har anmerkninger både til et manglende uteareal for et grønt byrom og om leilighetsbygget er positivt for området. Jeg håper politikerne her er enig med rådmannen. Vi har nok av disse kassene rundt om på Jessheim!

La oss beholde en grønn idyll, en sjarmerende gammeldags arkitektur tilpasset de gamle omgivelser, Jessheims tradisjon og historie i nettopp denne trekanten!

Vis at dere, politikere, førstkommende tirsdag, kan tenke litt annerledes i vekstkommunen Ullensaker!

La denne lille delen av Jessheim-identiteten få blomstre og leve som et vakkert symbol på det som engang var! Vi har generalsekretæren for Fortidsminneforeningen, Ola Fjeldheim, som fagmann i kommunen, vi har Historielaget, det er mange å kontakte og hente hjelp fra!

Lykke til

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no