20. jun
LEKNE. Nicolay Solberg lar seg aldri be to ganger om å prøve det spektakulære. Her var han nære ved å sende Ull/Kisa i føringen mot Strømmen. Den gode starten gjør uansett at Kisa kan slippe seg enda mer løs i jakten på nye poeng. Foto: Thomas Hansen
 
Etter den gode starten kan spillerne på Ull/Kisa slå seg enda mer løs
LEDER. På fotballens nest øverste nivå er det ikke større forskjell på lagene enn at man kan komme langt med tro på seg selv.

Publisert: 22.apr.2017 18:00
Oppdatert: 21.apr.2017 13:59

Derfor var Ull/Kisa opptatt av at laget for en gangs skyld ikke skulle komme skeivt ut fra start. Disse forberedelsene har de lyktes med. Med syv poeng etter tre runder har Kisa fått en bedre innledning enn noen gang i toppfotballen.

Det gir selvtillit å være ubeseiret. Til sammenligning gikk det i fjor elleve runder før Kisa hadde samme poengsum som nå. Laget har skaffet seg arbeidsro som gjør at spillerne lettere kan slippe seg løs og gjøre det de vet at de mestrer. Det er alltid lettere å ha noe å gå på framfor å bli jagende etter. Resultatene i kamper gir dessuten en bekreftelse på at treningen fungerer, noe som motiverer til å heve nivået også i hverdagen. I tillegg til poengfangsten har årets Kisa-lag vist flere sider som gir grunn til å tro på framgang fra i fjor.

Laget ser bedre ut. Det nye stopperparet virker solid og bør kunne gjøre Kisa sterkere defensivt enn mannskapet som i fjor slapp inn 50 mål. Framover har laget nykommere som har funnet nettmaskene umiddelbart. I tillegg ser vi utvikling i egne talenter som Kristoffer Ødemarksbakken, som allerede har scoret like mange mål som i hele forrige sesong.

I fjor greide ikke Kisa å vinne en eneste bortekamp før de virkelig måtte. Opplevelsen i siste runde har de bygd videre på, og nå vant de borte på første forsøk. Som trener Skogheim sier er bortespøkelset brått erstattet med en innstilling om at laget aldri taper borte. Alt dette gir selvtillit som laget tar med seg til Elverum på søndag. Det gjør også at vi tror på nye poeng og en fortsatt god sesong for Ull/Kisa.

LES OGSÅ: Om kun få uker kan Ullensaker/Kisa hete UKI Jessheim

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no