26. apr
 
Feil og mangelfulle opplysninger i avisen

Publisert: 05.apr.2018 17:00
Oppdatert: 05.apr.2018 14:01

I EUB 17. mars er det trykket en oversikt over eiendommer i Hurdal som foreløpig er fritatt for eiendomsskatt. Dessverre så er oversikten mangelfull og til dels feil. Et resultat av avisens manglende interesse for å være til stede på kommunestyremøtene i Hurdal. Noe jeg påpekte i en telefonsamtale med avisens redaksjon allerede dagen før.

Avisen har trykket den opprinnelige innstillingen til formannskapet, en innstilling som ble endret av et enstemmig formannskap den 14. mars. Og det var denne endringen som ble vedtatt av kommunestyret. Den 21. mars. Også det enstemmig.

Foreløpig riktig oversikt over fritatte eiendommer skal derfor være: Rustad velhus, Rustad bedehus, Betesta bedehus, Solhøy bedehus, Kirketetunet, Skrukkelia velhus, Erikstellet velhus, Søndre Vestlia og Garsjøen skysstasjon (ikke Garsjømoen som avisen skriver.) Når jeg skriver foreløpig mener jeg at det også er mulighet for at flere eiendommer kan bli fritatt på et senere tidspunkt.

For øvrig ønsker jeg pressens representanter velkommen til både formannskapsmøter og kommunestyremøter i Hurdal.

Asle Hoel-Knai er formannskaps- og kommunestyrerepresentant for Hurdal Fremskrittsparti

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no