20. sep
 
Finsbråten wiener-pølser – over og ut

Publisert: 25.mai.2018 12:00
Oppdatert: 25.mai.2018 12:03

Æsj! Nå er det blitt Leiv Vidar-smak på Finsbråten Wienerpølser. Slik måtte det altså gå da man satte bort produksjonen til en konkurrent.

Pølse og lompe alltid vært min livrett, og burde vært kåret til Norges nasjonalrett. Men til et slikt herremåltid må man velge de rette produktene. For mitt vedkommende har dette i en årrekke handlet om wienerpølser fra Finsbråten, lomper fra Engers lefsebakeri (Gjøviklompa) og den klassiske svenske sennepen fra Slotts Senap.

Da jeg nylig kjøpte en pakke Finsbråten Wienerpølser, fikk jeg bange anelser allerede da jeg skulle åpne pakningen. Den var annerledes enn tidligere og pølsene hang ikke sammen slik de alltid har gjort. Og at det både luktet og smakte Leiv Vidar-pølser ble en formidabel nedtur.

Gjøviklompa og Slotts Senap har heldigvis fortsatt samme smak og konsistens, men når det gjelder selve hovedingrediensen, altså wienerpølsene, blir jeg nå nødt til å finne frem til en erstatning som faller i smak. Leiv Vidar-pølsene har aldri falt i smak, og Gildes wienerpølser ligger også langt nede på rangstigen.

Foreløpig har jeg funnet ut at wienerpølsene til Brandbu Pølsemakeri ligger godt an, men disse ligger i øverste prisklasse.

Om andre av EUBs lesere opplever valget vanskelig, innleder jeg gjerne en dialog…

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no