20. apr
 
Forskjell på folk
Her om dagen hørte jeg på radioen at en gjeng med menn hadde teltet i over en uke utenfor et vinmonopol i Oslo, med det mål å få tak i sjeldne, gode og dyre viner som polet skulle slippe på en bestemt dag.

Publisert: 18.feb.2018 15:00
Oppdatert: 16.feb.2018 13:30

Finansverdenens svar på Roskilde. Flere av dem skulle handle for over 150.000 kroner i vin.

Samme dag leste jeg at det sto kø til matutlevering i Oslo. Også i Eidsvoll har vi familier som ukentlig kommer for å få mat. Med dagens regjering øker forskjellene. Kutt i dagpengestønad, kutt i trygd og bostøtte samtidig som de med mest får skattelette. Gapet blir større og større.

Finansutvalget jobber i disse dager tverrpolitisk for å se om vi finner løsninger for å slippe unna eiendomsskatt i Eidsvoll. Arbeiderpartiet har som mål å finne løsninger slik at vi kan unngå eiendomsskatten samtidig som vi skal beholde gode offentlige tjenester for alle, ikke bare for de få.

Arbeiderpartiet vil ikke kutte i tjenestetilbudet til innbyggerne våre og overlate det til lommeboken for å få gode velferdstjenester. Klarer vi ikke å unngå eiendomsskatten vil vi jobbe for at den skal være moderat.

Innføres den, så innføres den på én promille, noe som tilsvarer gjennomsnitt cirka 1600 kroner i året pr. husstand i Eidsvoll.

I tillegg kan vi love at vi vil gjøre det vi kan for å unngå at den rammer de svakeste. Det som er helt sikkert er at uansett utfall, vil Arbeiderpartiets mål og retning alltid være; mindre forskjeller, ikke større!

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no