21. jul
 
Frankfurt neste
LESERBREV. Her om dagen vill jeg innløse et par fond som jeg har hatt stående i mange år i en av storbankene.

Publisert: 21.apr.2017 13:52
Oppdatert: 21.apr.2017 13:51

Hensikten var å overføre beløpet til min lokalbank. Selv om jeg er pensjonist, så bør det gå greit å ordne det på nett.

Det første jeg ser: Driftsstatus; «Alle våre systemer fungere som normalt». Logger inn og blir møtt med: «Feilmelding, prøv igjen senere». Gjør det umiddelbart. Ikke. Dermed innleder jeg en chat med banken. Gode råd blir fulgt opp, for så å bli møtt av – prøv igjen senere. Nye råd: du må opprette en konto her for å få det til. Nei, tvert imot, jeg skal avslutte hele mitt forhold til denne banken. Har fra før dårlig erfaring blant annet etter å ha vært i konferanse i banken om lån, som skulle være helt kurant, og siden hørte jeg ikke et pip, og fått tilsendt 16 brev, seksten brev, kopi av en oppgjort depositumskonto. Etter hvert ble de sendt i retur, noen med påskrift om å avslutte mobbinga o.l. Det tok ikke slutt før personlig frammøte.

Til saken igjen. Etter chat med Per, Pål og Kari, gir jeg opp. Oppsøker banken på Jessheim, ingen banker igjen i Nannestad, blir møtt av en velvillig kundeveileder. Siden jeg vet at det er vanskelig å bli trodd av dem som skal kunne mer enn meg, så jeg hadde tatt flere skjermbilder av meldingene. Etter litt blir jeg henvist til en annen velvillig kollega. Heller ikke det førte fram, men den tredje ansatte kan sikkert klare å finne ut av det. Helt riktig, det gikk i orden.

Hva blir det i framtida med videreutvikling, teknologi, rasjonalisering, nedbemanning, sentralisering, omstilling, robuste enheter, større fagmiljøer – oppsøke fagmiljøer i Frankfurt?

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no