17. jun
GOD PR. PR-effekten av arrangementer som VM spark utfor og verdenscup i telemarkkjøring er stor, uavhengig av et fall eller ikke fra en lokal topputøver.
 
Hurdal på kartet

Publisert: 02.mar.2017 14:22
Oppdatert: 02.mar.2017 14:30

LEDER. Det var dramatikk i løypene i Hurdal i helgen. Dramatikk som igjen satte Hurdal på kartet. Det er ikke mer enn to uker siden det var dramatiske tilstander i spark-VM-løypene ned fra Minneåsen. Denne helgen var det i telemark-løypene i Hurdal skisenter dramatikken utspant seg.

To store arrangementer på en måned er ikke småtteri for en kommune på Hurdals størrelse. Begge helgene har det vært god mediedekning både fra de største nasjonale mediene og de lokale aktørene. Dette setter Hurdal på kartet som ei bygd med mye positivitet og mye fin aktivitet.

I helga sto ordførerne Tom Staahle i Ullensaker og Runar Bålsrud i Hurdal igjen på samme arena. De var begge stolte over samarbeidet mellom de to kommunenes idrettslag, Fremad og Ullensaker Skiklubb, som sammen skapte et verdenscuparrangement som hurdølinger og ullsokninger kan være stolte av.

Sist gang de to ordførerne forsøkte å skape samarbeid, havarerte det da innbyggerne ikke vill ha noe av det. Men idretten kjenner ikke slike grenser og tar samarbeid for gitt. Dette samarbeidet skapte magiske opplevelser i Hurdal, formidlet til hele landet.

Hurdal som kommune har fått god PR ved disse to arrangementene. Ikke har det kostet særlig heller. Slike events kan på sikt gi vekst både når det gjelder bosetting og næringsliv. Flere kan få opp øynene for skogsbygda og etablere seg der like gjerne som på mer urbane steder. PR-effekten er vanskelig å måle, selv for eksperter. Men når det blir så vellykket som denne gang, tør vi slå fast at effekten er stor. Gratulerer til de som sto bak og Hurdal får gevinsten.

Verdenscup: Thea og verdenseliten har inntatt Hurdals skoger

Thea røk ut: - Jeg var ikke nok på hugget 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no