15. sep
Solvaig Grene Seipæjærvi, Ullensaker Høyre
 
Hva er god livskvalitet for deg?
Hva ville du svart hvis jeg spør deg; «hva er god livskvalitet for deg?»? Venner, god helse, familie, jobb, fritidsaktiviteter, livssyn, friluftsliv? Noe av dette tror jeg at du ville ha svart, om ikke alt. Hva tror du en som bor på et av Ullensakers bo- og aktivitetssenter ville svart?

Publisert: 12.jun.2019 15:30
Oppdatert: 12.jun.2019 14:59

Jeg tror at livskvalitet og livsglede for de som bor på våre bo- og aktivitetssenter handler om dedikerte ansatte, som har tid til å se den enkelte. Det handler om god mat, som våre beboere får fra sentralkjøkkenet på Gystadmyr.

Det handler om frivilligheten, som skaper hygge og trivsel med ulike arrangementer for en eller flere. Det handler om fravær av ensomhet, fordi de bor sammen med andre. Det handler om å få fortsette med det de var glad i å gjøre der de bodde før. Og ikke minst handler det om de pårørende.

Vi får til mye godt på våre bo- og aktivitetssenter, men jeg ønsker å få til mer. Jeg lytter til de pårørende og til beboerne, og jeg ser til de stedene som får til det lille ekstra. Jeg ønsker derfor at vi skal ansette aktivitører ved våre tre bo- og aktivitetssenter.

Aktivitørene skal skape gode aktiviteter og opplevelser for de som bor der, for å stimulere og vedlikeholde de ressursene som hver og en beboer har. Jeg mener at dette vil bidra til økt livslyst, livsglede og trivsel, og bidra til at den enkelte får oppleve noe av det som er svaret når jeg spør; «hva er viktig for din livskvalitet?».

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no