24. apr
KOLLEKTIVT: Jeg mener vi må få togstopp og bussforbindelse på lik linje med resten av Eidsvoll, skriver Grete Werner.
 
Hva har vi gjort som straffes sånn?
Nå som skolen har ferie, har vi et busstilbud som er lik null. Et eksempel fra 20. juni mens skolene enda var i gang.

Publisert: 25.jul.2018 11:00
Oppdatert: 24.jul.2018 14:34

Jeg kom med tog fra Bergen til Eidsvoll via Oslo kl. 07.00. Trodde det gikk skolebuss 07.30, men den hadde gått halv sju. Da hadde det toget gått (et eneste til Minnesund). Så ringte jeg Øvre Romerike taxi. Der var det ingen ledig på grunn av skolekjøring.

Måtte vente minst en halv time. Så da tenkte jeg at jeg skulle prøve hvordan det er for dem som ikke har bil eller noen til å hente.

Tok toget tilbake til Gardermoen og Gjøvikekspressen til Minnesund, og brukte apostlenes hester derfra og hjem. Med koffert og veske.

Ankom hjemme klokka 09.50. 2 timer og femti minutter på én mil. Helt komisk spør du meg. Her har vi Eidsvolls fineste tomter og fineste skole, men null kollektivtilbud.

Det bestrides om det var høna eller egget som kom først. Jeg mener vi må få togstopp og bussforbindelse på lik linje med resten av Eidsvoll, for å få fart på utbygginga i Nordbygda.

Til Jessheim går det buss hvert det kvarter og hit går det ingen. Hva har vi gjort som straffes sånn? Og ja. Jeg kunne fått noen til å hente meg. Eller betalt 400 kroner for drosje, om jeg hadde venta.

Men jeg viste virkeligheten for noen som ikke har det. Hilsen hun som bryr seg om og med og bor der som de ansvarlige «ikke kunne tru at nokon kunne bu».

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no