23. jul
 
Hvor finner vi våre nye sambygdinger?

Publisert: 18.jul.2018 13:00
Oppdatert: 18.jul.2018 12:53

I et nytt innspill for utvikling av Eidsvoll sentrum hvor jeg ser hen til mitt siste innspill og segmentering vil jeg her søke å sette i gang tankene rundt en segmentringsprosess. Jeg vil presisere at jeg absolutt er åpen for andre synspunkter og utfyllende alternativer.

Hvor finner vi våre nye sambygdinger?

Hovedsakelig mener jeg disse befinner seg mellom Eidsvoll og Oslo, med hovedvekt på Gardermoen og utviklingen der. Igjen begrunner jeg dette med de korte avstandene til alt dette.

Hovedflyplassen er i kontinuerlig utvikling og vekst. Disse vil da representere et stabilt segment verdt å satse på og målgruppen er stor nok.

Trolig og av flere årsaker vil disse hovedsakelig være i aldersgruppen 25-45 år, dvs i en livsfase fra tidlig etablering til med barn i ungdomsskolealder.

Hva skal til for å søke disses interesse?

Sannsynligvis et aktivt sentrum, barnehageplasser, sportsaktiviteter, fortauskafeer, god hverdagskultur og igjen de før nevnte korte avstander. Videre et godt vedlikehold av dette og at man i etterrasjonaliseringsfasen får bekreftet at man har gjort et godt valg når man har bosatt seg.

Ser du kanskje for deg en flykaptein som deler en kaffe latte med en stuer å utekafeen i captains lounge på miniatyrutgaven av operaen i Oslo i strandkanten på Rubis. Kanskje dettefrister alle togkjørende nordover til å sjekk forholdene i Eidsvoll der de sitter og ser over elva.

I dette tilfellet er jo det bærende budskapet. La oss konkretisere noen visjoner som er mulige gjennomføre og som vil styrke oss alle som er glad i Eidsvoll.

Håper med dette å sette i gang en positiv tankeprosess.

Takk for oppmerksomheten

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no