14. nov
FRP: Asle Hoel-Knai er ordførerkandidat for Hurdal Fremskrittsparti. Arkivfoto: Stine Strandhaug
 
Hvorfor stemme på Fremskrittspartiet i Hurdal?
VALG: Synes du at kommunale avgifter og gebyrer er for høye og at eiendomsskatten er en uting? Da skal du stemme på Fremskrittspartiet.

Publisert: 07.sep.2019 16:00
Oppdatert: 06.sep.2019 23:30

Vi vil arbeide for å redusere kommunens avgifter og gebyrer og vi vil fjerne eiendomsskatten.

Synes du at kommunens administrasjon har vokst seg for stor, at servicen du får ikke nødvendigvis er så god som du ønsker? Og synes du at kommunen bruker for mye tid, krefter og penger på for mange saker som ikke er til nytte for deg som innbygger?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Vi vil arbeide for å redusere kommunens administrasjon til et nivå som harmonerer med kommunens størrelse og økonomiske evne. Vi vil at du skal få bedre og raskere service når du trenger det. Og vi vil gjøre slutt på at kommunen bruker tid, krefter og dine penger på store luftige planer, bærekraft og lignende.

Synes du at kommunen bruker alt for mange penger på eksterne konsulenter og unødige omorganiseringer?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Vi vil begrense bruken av eksterne konsulenter til et minimum og vi vil ha slutt på de stadige omorganiseringene i eldreomsorgen og i skolen.

Ønsker du en god skole og en trygg oppvekst for dine barn og barnebarn? En skole der de skal oppholde seg i 10 år av sitt liv uten å oppleve uro og mobbing?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Vi vil at skolen skal være et sted for å lære og vi vil ha nulltoleranse for uro og mobbing. Skolen skal være et godt sted for alle og et sted som ingen skal trenge å grue seg for å reise til.

Ønsker du en verdig alderdom for dine pårørende eller for deg selv?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Eldre og pleietrengende skal få ha et godt liv og en verdig alderdom i gode og trygge omgivelser. De som arbeider i denne sektoren gjør en kjempejobb og de fortjener også en god og trygg arbeidsplass. Fremskrittspartiet ønsker også å innføre en statlig finansiering av eldreomsorgen. Kommunens økonomi skal ikke være avgjørende for hvordan den fungerer.

Ønsker du frihet til å kunne bygge og bo der du selv ønsker det? Og ønsker du å kunne sette opp en garasje, et uthus eller et tilbygg på din egen eiendom uten å måtte søke om lov til det, uten å måtte vente i månedsvis på svar og uten å måtte betale skyhøye gebyrer for det?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Vi vil begrense kommunens rett til å hindre deg i å bruke din egen eiendom. Vi vil at hurdal skal være en ja-kommune, en kommune som gir deg muligheter og frihet, ikke begrensninger og tvang.

Ønsker du å fortsette å bo i en god kommune med god plass og en fantastisk natur? Ønsker du å kunne ta hele kommunen i bruk på en fornuftig måte? Og ønsker du en kommune som kan kombinere fornuftig og variert utbygging med også å ta vare på vår gamle kultur og historie?

Da skal du stemme på Fremskrittspartiet. Vi vil fortsatt beholde mulighetene for spredt bebyggelse kombinert med en enkel sentrumsutvikling.

Vi vil ha mer utbygging syd i Hurdal, nær de store arbeidsplassene og vi vil fortsatt godta spredt utbygging av fritidseiendommer. Men vi vil ikke ha en «by» i Hurdal sentrum og vi ønsker ikke nye store hyttefelter som legger bånd på alt for mye av vår vakre natur.

Vi ønsker nulltoleranse for nedbygging av dyrket og dyrkbar jord, Hurdal har mer enn nok av plass. Og vi vil ta vare på vår historie og vår gamle kultur.

Vi ønsker å bevare Dalheim som Hurdals storstue og vi vil ta i bruk Hulderhaugen som lokalt bygdemuseum og kulturtun.

Er du enig i dette? Da skal du stemme på Fremskrittspartiet, partiet som er til for deg.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no