18. jul
SVØMMEHALL. Den planlagte svømmehallen i Gystadmarka går foreløpig under navnet «Gysa». Svømmehallen kommer, lover politikerne.
 
Idrettsbyen
LEDER. Ullensaker har fått Jessheim by. Utbyggingen av byen går med rekordfart og byen vokser i omfang. «Bilbyen» er etablert, nå er Jessheim også i ferd med å etablere «idrettsbyen» i Gystadmarka.

Publisert: 06.apr.2017 10:00
Oppdatert: 06.apr.2017 09:01

I området er Jessheim friidrettsstadion, Jessheim is- og flerbrukshall. Jessheim stadion og nå kommer svømmehallen «Gysa» i samme område. I tillegg kan vi ta med at det er gode turmuligheter i området der både gående, joggende og syklister har muligheter. Det er imponerende hvilken idrettspark som er i ferd med å bli opparbeidet i Gystadmarka.

LES OGSÅ: Slik blir den nye svømmehallen

Dette er ikke alene Ullensaker kommunes ansvar og fortjeneste. Kommunen har fått god hjelp av frivillige lag og foreninger, ikke minst Ull/Kisa. Men godt samarbeid har ført til at idretten i byen nå snart er samlet i Gystadmarka. Det er et stort pluss for befolkningen som kan dra til samme sted for at barn og voksne kan delta i aktiviteter.

Det politiske flertallet ønsker nå en svømmehall i samme område. Investeringen er nær 300 millioner kroner for et anlegg beregnet for alle, men kanskje først og fremst som et aktivitets- og helsetilbud til befolkningen. Svømming er noe av det mest helsebringende folket kan drive med.

Politikerne er ikke helt i mål i sine beregninger. De ønsker, forståelig nok, å få en viss oversikt over driftsutgiftene samt at de ønsker å se på konsekvensene for de lokale svømmeanleggene i kommunen, de som er så viktige for svømmeopplæringen.

Så langt vil Ullensakers politikere, nær sagt som vanlig, ha både i pose og sekk. De klarer det nok denne gang også.

LES OGSÅ: Frp beroliger de som måtte tvile: – Svømmehall kommer

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no