18. jul
 
Ingen blir uttatt på gamle meritter
Petters siste tegneserieskriblerier går ikke den norske skifamilien hus forbi.

Publisert: 24.nov.2017 13:30
Oppdatert: 24.nov.2017 13:22

Først et lite tilbakeblikk: Siste skisesong var en skuffelse for oss og Petter, til tross for stadige lovnader om at han hadde full kontroll og var i rute. Han kom ikke tilbake til tidligere bravader, for eksempel VM i Falun.

2017 starter på nesten samme måte, småsjuk i tre uker før sesongoppkjøring. Startet ikke i Bruksvallarna og på Beitostølen, som var avtalen og forutsetning for uttak til Kuusamo, hvis han hadde vist solid form. Ingen blir uttatt på gamle meritter, form og gode resultater er ferskvare og må bevises kontinuerlig. Det har Petter ikke vist, delvis ved å stå utenfor laget.

Friskmeldte seg sjøl på søndag, for så å starte i en tredager-tour på fredag, høres risikabelt ut. Ny smell? Tidligere seire og meritter samme sted tidligere er historie.

I Petters leir er det humor og selvironi, leste jeg nylig. Jeg trakk ikke på smilebåndet av Petters skriblerier, det var plumpt og litt ondskapsfullt mot kolleger som leverte overbevisende resultater og som nærmest ble stemplet som andre rangs skiløpere. Selvironien var fraværende. Dette er ikke en stor skiløper verdig. Han har en betydelig jobb å gjøre med å reise seg både prestasjonsmessig og i verdighet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no