20. jul
BOM(BE)SIKKER. Det er kun Fremskrittspartiet som hele tiden har ment at det holder med den ene bommen som er satt opp nord for Feiring, påpeker Arne Körner Haugen (Frp).
 
Ingen bom sør for Feiring
LESERBREV. Kommunestyret i Eidsvoll behandlet den 7. mars saken om delvis bomfinansiering av «nye» fylkesveg 33 i Feiring.

Publisert: 16.mar.2017 10:40
Oppdatert: 16.mar.2017 14:38

Nå var hele kommunestyret enige om at det fikk holde med den ene bommen som allerede er satt opp nord for Feiring. Men dette er det bare Fremskrittspartiet som hele tiden har ment, både i media og i lokalprogrammet vårt. Vi husker hvordan John-Erik Vika og Morten Vollset fra Sp den 25. august 2015 fikk en helside i EUB hvor de tydelig markerte at de ville ha en bom sør for Feiring, men at lokalbefolkningen skulle slippe å betale. Den 30. mars 2016 var det nok en gang en stor reportasje i EUB hvor Vika nå trodde at han hadde funnet løsningen for fylkesveg 33, og bifalt et forslag om bare én bom på fylkesgrensen mot Oppland.

En tysk filosof Arthur Schopenhauer (1788–1860) har en gang sagt: «All sannhet går gjennom tre stadier: Først blir den latterliggjort. Så blir den møtt med kraftig motstand. Til slutt blir den akseptert som selvfølge».

Kan dette passe i flere saker hvor Fremskrittspartiet både sentralt og lokalt har fremmet flere gode forslag?

Vladimir Lenin hadde forresten et godt poeng: «Det er en gammel sannhet at noen i politikken ofte må lære av fienden».

Arne Körner Haugen

leder Eidsvoll Fremskrittsparti

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no