17. aug
«Det skulle virkelig tatt seg ut med flere folk i et sentrum og tenk dere et høydehus på 16 etasjer, tenk dere hvor mye folk det ville blitt der, huff og huff.»
 
Kom til Eidsvoll og her skal du motstand finne
Håper virkelig ikke Bjørn Dæhlie får bygge mer i Sundet, og håper virkelig ikke Werglandskvartalet med kjøpesenter og 300 leiligheter blir noe av.

Publisert: 01.aug.2017 18:00
Oppdatert: 01.aug.2017 18:01

Det skulle virkelig tatt seg ut med flere folk i et sentrum og tenk dere et høydehus på 16 etasjer, tenk dere hvor mye folk det ville blitt der, huff og huff.

Nå sier jo både Stortinget, fylket og kommuner at man skal bygge sentrumsnært, men det må for all del ikke skje i Eidsvoll. Det kunne jo være noen som fikk skygge på seg. Nå har det seg slik at Sundet var etablert som handelssentrum lenge før noen eneboliger etc. De som bosetter seg nær sentrum må kanskje regne med at det skjer en viss utvikling i årene framover? Hvordan skal man fortette sentrum hvis man ikke bygger i høyden?

Men jeg håper dette ikke blir noe av, tenk dere hvis det skulle bosette seg noen positive folk utenbygds fra, noen som ønsket et tilbud, brukte det som var her og (skrekk og gru) kanskje ville etablere noe. Det skulle tatt seg ut det.

Og bare en skrekkelig hypotese: Tenk hvis utesteder og butikker ville gått veldig bra, vi fikk mere tilbud, flere butikker, flere restauranter og kafeer, med mye folk.

Hva i all verden skulle vi klaget og sutret over da?

Nei, la oss håpe flere kommer til å slite, gå konkurs og flytte herfra. Og at vi fortsatt kan jamre og rakke ned på dem som dessverre overlever her.

Jeg for min del sitter her og irriterer meg over at sola prøver å stikke seg fram over Sundet, mørke skyer og tordenvær vil jeg ha, for da kan jeg klage.

Dæhlies utbygging: Det mest uheldige ved planene er høyblokken i 14 etasjer

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no