18. jul
KREVER KORT: Ved det nye helsehuset bør det også være mulig å betale for parkering med mynter, påpeker Kai Kjosbakken. Foto: Glen Widing
 
Kommer til kort uten bankkort på helsehuset
Det nye helsehuset med legevakt for Hurdal, Nannestad, Gjerdrum og Ullensaker fremstår attraktivt og med god plass.

Publisert: 18.mar.2018 09:00
Oppdatert: 18.mar.2018 09:05

Ved ankomst trykker en for billett, og bommen går opp til parkeringsplassen. De som ikke har bankkort synes oversett, og kan med fordel informeres i forkant. Hvis du bare har mynter oppstår problem med å komme ut fra parkeringen. Mangel på empati satt i system.

For oss som betaler med bankkort er det ingen problem. Men samfunnet må kunne ta hensyn til de som glemte bankkortet, eller ikke ønsker betale med kort. Mynt/seddelautomat finnes ikke i området. Dette kan gi farlige situasjoner, med folk på leting etter alternative parkeringsmuligheter i nærområdet.

Syke personer på vei til og fra legevakten, burde spares for den slags påkjenninger. Men om hjertesvikt oppstår, er hjertespesialistene ved LHL-sykehuset bare noen meter unna.

I trafikken heter det: Vis hensyn. Samfunnet viser mye hensyn, men her synes det å glippe overfor de syke.

Målet er å komme levende ut, også fra parkeringsplassen, for dem som har mynter i lomma. Satt på spissen kan du si, men noe til ettertanke, for å unngå det tvangsrelaterte samfunn.

Ahus har valgfrihet med kort/mynter.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no