21. mai
 
Kommunedelplanen for Råholt

Publisert: 15.feb.2019 15:00
Oppdatert: 15.feb.2019 15:06

Jeg har prøvd å holde meg orientert om hvor langt kommunedelplanen for Råholt har kommet, men har ikke sett at det har skjedd noe de siste mnd/år.

Det var jo flere møter på Råholt om fremdriften av planen, og mener det kom frem i disse møtene at planen skulle ferdigstilles våren eller høsten 2016, og at det skulle avholdes regelmessige møter om fremdriften av planen.

Vet at det kom innsigelser fra Fylkesmannens avdeling om at de ikke godtok noen utbygging i områdene Manerud på Hjera, Ladderudsletta Råholt syd og Tyskerud/ Bekkedalshøgda i Råholt Sentrum Vest. Det siste jeg har hørt er at de har tatt ut disse områdene fra planen, og at det jobbes videre derfra med en ferdigstilling. Det er vel nå snart tre år siden siste infomøte ble avholdt.

Hører og ser mye om hva som skal skje i Sundet hvor planen har kommet et steg videre, men har ikke sett eller hørt et ord om hvordan det går med planen for Råholt. Det er jo der over halvparten av Eidsvolls befolkning bor og der de store utbyggingsprosjektene er i gang og en storstilt utbyggingen skal fortsette de neste årene!

Her kan nevnes 1814 Byen (tidligere Lundsjordet ) ved Eidsvoll Verk stasjon. Som er et av Østlandets største byggeprosjekter (med opptil 1500 boenheter) og etter det jeg har registrert fortsatt ikke er ferdig regulert! Derfor er det viktig å få en kommunedelplan på bordet, som også var argumentet for å få denne planen på plass så raskt som mulig.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no