22. okt
FOLKEFEST. Marcus & Martinus fylte opp Skjoldnes-tangen i fjor. Kurt Nilsen og Åge Aleksanders vil kanskje trekke et litt eldre publikum.
 
Vi bor i et kulturmekka
LEDER. Vi er privilegerte som bor i et distrikt hvor det myldrer av varierte arrangementer i regi av det lokale kulturlivet.

Publisert: 08.jun.2017 13:00
Oppdatert: 07.jun.2017 17:45

Vi kan velge og vrake fra et stort utvalg av konserter og teater, festivaler og forestillinger. Både med glade amatører, kjente artister og profesjonelle aktører. På den lokale kulturmenyen er det noe for enhver smak.

Denne helgen er et godt eksempel på det. I Hurdal er det Bærekraftkonferanse og Bærekraftfestival med alt fra foredrag med prinsesse Märtha Louise til aktiviteter med det bærekraftige samfunnet i fokus. Nannestadfestivalen går av stabelen med en lang rekke konserter, utstillinger og underholdning fra lokale talenter og grupper. Ullensaker kan blant annet by på den tiende utgaven av Barnefestivalen i regi av Kanutten-eierne – og startskuddet for Folkehelseuka går fredag. Mens i grunnlovsbygda arrangerer Eidsvold Turnforening storkonsert med blant andre Kurt Nilsen og Åge Aleksandersen på plakaten. I tillegg kommer en lang rekke mindre konserter og arrangementer på kryss og tvers på Øvre Romerike.

Når lokale ildsjeler, lag og foreninger tar tak, tør å satse og legger ned hundrevis av dugnadstimer for å planlegge og gjennomføre alle disse arrangementene, er det avgjørende at vi i lokalbefolkningen kjenner vår besøkelsestid, stiller opp og støtter opp om arrangementene. Uten besøkende vil det ikke være grunnlag for gjentakelse, og resultatet er at flere av tilbudene kan forsvinne.

Man hører stadig noen klager over at det skjer for lite i distriktet. Det er helgens kulturprogram et bevis på at ikke stemmer. Rydd kalenderen og legg ut på en lokal turné mellom alle de kulturelle godbitene.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no