15. sep
Hugo Aurdal
 
Kvalitetsarbeid i Eidsvoll kommune
Først må jeg beklage mitt sene svar på innlegget fra Hege Svendsen i EUB den 28.juni i sommer.

Publisert: 17.aug.2018 09:00
Oppdatert: 16.aug.2018 09:15

Jeg vet at Frank Nyborg – medlem av PP Eidsvoll – har takket henne for det utfyllende svar hun ga i sitt innlegg. Jeg må takke henne selv også, både på vegne av meg og enkelte andre i KS som ikke visste hva hun arbeidet med.

Det er dog noe av det hun skrev som jeg nå kommenterer. Blant annet skriver hun at «hun er usikker på hvorfor Pensjonistpartiet stiller spørsmål om hennes jobb». Svaret hennes for øvrig om arbeidet var utfyllende, oppklarende og godt.

Hege Svendsen skrev selv i en tidligere avis at hennes jobb var «kvalitetskoordinator». Som KS representant for PP i Eidsvoll fikk jeg spørsmål fra flere medlemmer i partiet om hva dette var, jeg kunne ikke svare, spurte noen andre i KS om dette, men de visste det heller ikke. Jeg ba derfor en av de som spurte meg, skrive til EUB og be om en forklaring og dette gjorde Frank Nyborg. Noe som ga et forklarende svar. Det var godt for meg å høre at det var flere i KS som ikke visste hva denne jobben gikk ut på.

UTFORDRENDE

Det som er utfordrende for PP er at vi – stort sett – består av godt voksne /eldre medlemmer / velgere som deltar i politikken ved siden av et vanlig familieliv. Noe vi også prioriterer.

Vi er ikke «på jakt» etter makt og posisjoner, men forsøker å få frem hva menigmann står for. Vi har (dessverre) få medlemmer å fordele oppgaver på og når det kommer 400 – 700 sider som man skal lese og sette seg inn i på under én uke før KS møtene, så sier det seg selv at noe leses med «harelabb». Jeg har ikke fått med meg hva kvalitetskoordinator var.

NY LEDER

Undertegnede var ikke leder av partiet og ikke i KS i 2015. Det var Per Austad som nå dessverre er død. Jeg måtte ta hans plass i KS i ettertid. Så forhistorien til tittelen «kvalitetskoordinator» var jeg ikke kjent med – selv om det kanskje også har vært behandlet senere. Det hender også at PP må bruke vara til enkelte møter – både i KS og i Finanskomiteen. Dette blant annet for å prioritere familie. Jeg ble med i politikken fordi jeg trodde at jeg kunne ha noe å tilføre med min livserfaring og bakgrunn fra «grasrota».

Når det gjelder hva medlemmene i PP Eidsvoll skriver så står disse selv for dette – og slik vil vi ha det. Det er dette som er demokrati – også innad i partiet. Jeg som leder, verken dikterer eller sensurer, det medlemmene skriver. Vi har ingen «partipisk».

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no