14. nov
 
Legg lokk over jernbanen ved Eidsvoll Verk holdeplass
Senterpartiet vil legge lokk over jernbanen ved Eidsvoll Verk holdeplass for å bygge boliger og parkering til fastboende, gjester og pendlere.

Publisert: 07.sep.2019 16:00
Oppdatert: 06.sep.2019 23:45

Eidsvoll idrettsråd peker på at det mangler areal for utendørs idrettsanlegg på Dal og Råholt. Manerud er nevnt som en mulig plassering av skoler og idrettsbaner – selv er jeg noe betenkt på dette siden stedet er en viltkorridor og grøntkorridor som vi plikter å ta vare på. Viltet har store utfordringer med å passere E6, jernbanen og Mjøsa på Østlandet.

Jeg mener vi kan tenke tanken om å se på muligheten for et stadionanlegg med parkeringshus, leiligheter, kontor- og forretningslokaler og park- og grøntområde over jernbanen ved Eidsvoll Verk holdeplass. Dette ligger svært sentralt i bygda og gir mange muligheter i fremtiden. Området er ca. 40 dekar og kan gi uante muligheter samtidig som vi tar vare på matjord og dyrka mark. Her kan vi løse parkeringsutfordringer for noen av de 7 500 pendlerne som bor i Eidsvoll, vi kan lage et stort park- og grøntområde, bidra til at Råholt styrkes som handelssentrum og vi kan løse baneproblematikken for Eidsvoll 1814s eller om en ev. utvidelse av Bønsmoen skole gjør det trangt om plassen for Eidsvold Idrætsforening.

Godt valg!

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no