20. apr
Morgenstemning ved Eidsvoll stasjon.
 
Morgenaksjon i Eidsvoll
LESERBREV. Klokka et 6.58 og sola titter så vidt over kanten. Nattefrosten henger fortsatt igjen, men masse Svere er allerede ute på morgenaksjon på Eidsvoll og Eidsvoll Verk.

Publisert: 05.apr.2017 13:58
Oppdatert: 05.apr.2017 13:58

Sjelden har jeg møtt så mye hyggelige folk som på morgenaksjonene her på Eidsvoll. 

Valgkampen er allerede i gang. Som kandidat er noe av det viktigste, og hyggeligste, å være ute og møte folk. Tirsdag 28. mars var jeg på Eidsvoll stasjon og delte ut løpesedler om hvordan forskjellene i Norge øker fort. De som har lite blir fattigere og nå er det 9200 barn i Akershus i fattige familier. Men om vi deler godene, tar styringen over boligmarkedet og styrker skolen så alle barna får bedre utdanning kan vi ta kampen mot Forskjells-Norge.

Det er helt spesielt å være på Eidsvoll. Jeg skal ikke legge skjul på at å måtte dra fra Oppegård 5.45 for å rekke opp hit er i tidligste laget. Men når jeg møter så mange folk som smiler og vil lese gjør det verdt det. 

Også er det en helt fantastisk stasjon med store tog som farer av sted i ett sett. Vi vet at flere må reise grønt for at vi skal gjøre Norge grønnere. På Eidsvoll reiser allerede mange grønt fordi togtilbudet er så godt. Enda bedre blir det med tog til Langset. Så mangler det bare at vi i SV får gjennomslag for tog på Hovedbanen til Ullensaker også. 

Nå sitter jeg på toget til Oslo med ekstra optimisme i magen. Med så mye bra folk som det er på Eidsvoll vet jeg vi skal få gitt Norge en ny regjering til høsten. Og jeg håper og tror jeg kan få representere Eidsvoll og alle SVerne i Akershus på Stortinget. I dag har det kommet en lokal Akershus-måling som viser stor framgang for SV og at vi tar direktemandatet fra Høyre.

Jeg synes alle skal ha like gode muligheter til å lykkes, uansett hvilken bakgrunn de har. Da må vi ta kampen mot Forskjells-Norge og bygge Norge grønt for framtiden. Vi må tørre å styre markedet, ikke la markedskreftene styre oss. 

Jeg gleder meg til neste gang jeg kommer til Eidsvoll på morgenaksjon. 

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no