13. nov
Petter Stensby, Alternativ Ullensakerliste
 
Nedleggelse av skattekontoret, del 2
LESERBREV. Tone Trøen (H) gjør et fortvilt forsøk på å besvare mitt innlegg i RB og EUB vedrørende nedleggelse av skattekontoret på Jessheim.

Publisert: 04.apr.2017 13:34
Oppdatert: 04.apr.2017 13:37

Et rundt og intetsigende politikersvar.

At folk flest ikke vil merke noen forskjell når kontoret legges ned den 01.06.17 får stå for hennes regning, men når antall besøkende på skattekontoret pr. år er 12-15.000 så er vel det en betydelig antall personer som vil merke forskjell. Når hun påstår at dette er få, må jeg si at alt er relativt.

At det er mange små fagmiljøer spredt rundt omkring i landet i dag er riktig, men skattekontoret på Jessheim er det største kontoret, med sine vel 40 ansatte, som legges ned i hele landet. Mitt hovedpoeng i innlegget som Trøen ikke har oppfattet er hvorfor skattekontoret på Jessheim skal nedlegges mens skattekontoret i Lillestrøm skal bestå. Når hun påstår at ny kontorstruktur av den grunn vil gi skatteetaten mer slagkraft finner jeg merkelig. Hvorfor blir slagkraften til etaten styrket ved å flytte kontoret fra Jessheim til Lillestrøm og ikke andre vegen? Et pluss skal imidlertid Trøen ha: Hun har mot til å besvare mitt innlegg i motsetning til Huitfeldt (Ap) som forholder seg helt taus, skjønt Ap generelt vel ikke er for sammenslåinger.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no