19. jul
SMELL: To biler var involvert i en trafikkulykke på Råholt tirsdag ettermiddag. – To biler er involvert. Én av dem skal ha havnet på taket. Det er ingen personskade, og årsak til ulykken er foreløpig ukjent, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til EUB. Foto: Vegard Storbråten Øye
 
Nok en trafikkulykke på belastet strekning
Som beboer i området er jeg ikke overrasket over at det nå dessverre har skjedd en ulykke her igjen (Trondheimsvegen ved Ladderud 14. august).

Publisert: 17.aug.2018 11:00
Oppdatert: 16.aug.2018 09:25

Heldigvis var det ingen personskader. Om et par dager skal skolebarn krysse veien her og alle som daglig ferdes på Trondheimsveien må ta hensyn.

Aktive med kontroller

Både politi og politikere må bli mer aktive med kontroller og tiltak som øker sikkerheten for alle trafikanter. Miljømessig er det altfor stor trafikktetthet gjennom Råholt.

Jeg støtter det politiske partiet i Eidsvoll som vil sette miljø og trafikksikkerhet øverst på sitt partiprogram - hvis det partiet finnes?

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no