18. jul
 
Ombringelse av aviser
LESERBREV. Det går vanligvis greit, skriver Garsjø.

Publisert: 05.mai.2017 08:00
Oppdatert: 04.mai.2017 19:54

Vi som bor i Garsjøvegen i Hurdal får våre aviser (blant andre EUB og Vårt Land for å nevne noen) via et distribusjonsfirma på Romerike. Det går vanligvis greit. Noen ganger uteblir den dessverre av forskjellige årsaker. Men siste uke har den uteblitt i tre dager. Mandag 24. fikk vi mye snø og kan være en årsak, men tre dager borte er ikke akseptabelt. Postverket kjørte som vanlig, honnør til dem!

Aviser (media) er i dag et meget viktig organ, ikke minst for annonsering, kunngjøringer og lignende. Mange ønsker fortsatt den gamle gode papiravisen for å følge med. Får ikke abonnentene dette blir det ofte problemer. Denne gangen var det en viktig kunngjøring som skulle ut i grenda vår og som sto trykt i avisen på tirsdag. Romerike Mediadistribusjon som skal levere avisene, kjørte igjen først i dag (torsdag), men avisene for tidligere tre dager kom ikke! De burde ha vært levert med, etter mitt syn. EUB, Vårt Land med flere har kjøpt en vare som de forventer levert etter avtale og vi abonnenter forventer avisen levert etter avtalen. Vi må akseptere at ting oppstår og vi ikke kan få avisen en dag, men det nytter ikke å skylde på «sommerdekk» når en har oppdrag i vårt område (330 m.o.h.) i april.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no