19. jul
 
Har kommunen planer for å sikre drikkevannet vårt?
Nå er det på tide at Eidsvoll kommune informerer oss.

Publisert: 06.jun.2018 09:00
Oppdatert: 05.jun.2018 09:54

Den 10. mai var isen nesten borte på Tisjøen, og vannet flommet i strie strømmer over demningen.

Den 30. mai, etter noen dager med sommervarme, var det tørt på demningen, og slik er det fortsatt. Kjentfolk sier at vannstanden i Tisjøen nå er normal.

KAPASITET OG PRODUKSJON

Kommunen forteller oss også på sin hjemmeside at Tisjøen ikke er problemet, men at det er kapasiteten på produksjonsanlegget og teknisk infrastruktur som er årsaken til vanningsforbudet som er innført.

Det har jeg jo hørt før, men ikke fra kommunen. Det har Arne Halvorsen tatt opp i flere leserinnlegg i EUB. Som vanlig svarer ikke kommunen på sånne innspill.

FLERE INNBYGGERE SKAL DELE PÅ VANNET

Nå er det på tide å fortelle oss 23.000 som i dag bor i Eidsvoll om planene for å sikre forsyningen av drikkevann. Dessuten forteller utbyggerne av boliger at de skal sørge for at Eidsvoll skal få mange tusen nye innbyggere. Det blir med andre ord flere som skal dele på det samme drikkevannet, som kommunen allerede har problem med å få fram i tilstrekkelig mengde til de tusen hjem.

EIDSVOLL KOMMUNE MÅ INFORMERE

Nå er det på tide at Eidsvoll kommune informerer oss om planene for hvordan og når kommunen vil sørge for tilstrekkelig med drikkevann til gamle og nye innbyggere i Eidsvoll, også når det er varmt en periode.

LES OGSÅ: Føler seg uthengt som vanntyver av kommunen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no