18. jul
 
Regneferdigheter og bilde?
Beklager at jeg ikke har svart før på Hege Svendsens (Ap) innlegg i EUB onsdag 29.11.17, der hun viser til mine manglende regneferdigheter og savner et bilde? Av alt.

Publisert: 08.des.2017 06:00
Oppdatert: 06.des.2017 13:43

Men med det privilegiet man har som pensjonist, hender det man reiser bort – mens man fortsatt har råd til det. Det bør kanskje flere gjøre.

Når det gjelder bilde, Hege – som du etterlyser i ditt innlegg – så kan du bare si ifra om du så absolutt ønsker et bilde av meg. Jeg kan godt sende et til deg. Når det gjelder eksponering i avisen så har jeg aldri sendt inn noe bilde, kanskje i motsetning til andre. De gangene det har vært mindre bilder av meg i avisen så har som regel EUB brukt arkivbilder. Og det styrer IKKE jeg. For øvrig har jeg ingen større fremtidsambisjoner innen politikken, på grunn av alder og at jeg har valgt å fronte et lite parti, som dog prøver å holde det partiet har lovt de velgerne som stemte på Pensjonistpartiet (PP).

Når det gjelder regning så har jeg aldri skrytt av noe større ferdigheter. Og jeg kan heller IKKE huske å ha listet opp alt som kan gjøres for å tjene inn de nødvendige 30 millionene som må til i kommunebudsjettet for 2018. Jeg ramset opp noe av det som kan bidra til å unngå eiendomsskatt.

PP og jeg er så heldige at vi er med på et samarbeid med flere andre partier: H, Frp, KrF og forhåpentligvis V, for å legge frem et budsjett UTEN eiendomsskatt og uten å tømme fondene og selge Feiring skole. Denne koalisjonen håper jeg kan få flertall og det UTEN å gå til andre partier og love noe for å få støtte, slik Ap har gått til MDG. Resultatet av denne kjøpslåingen skal bli moro å få se. Noen selger «sjela» si for å få makt og posisjoner. Så vidt jeg husker var MDG mot eiendomsskatt. Hva får de for å skifte «side»?

LES OGSÅ: Hugo Aurdals regneferdigheter og andre viderverdigheter

Jeg har heller ikke beskyldt formannskapet for å drive svartmaling som du beskylder meg for. Dette er din påstand om meg. Likeledes alt det andre du tillegger meg. Jeg har ikke gått slik i detaljer som du hevder.

Når det gjelder regneferdigheter bør du gå ditt eget parti i sømmene. Hvem var det som solgte e-verket i sin tid. Jo, Ap. Dette er den mest idiotiske handlingen som har skjedd, inntil renseanlegget var ferdig. Hvem har stått for skandalen og overskridelsene i forbindelse med renseanlegget i Bårlidalen? Jo, Ap.

Likeledes – for cirka åtte år – siden tok Tord Langmoen fra KrF opp manglende avslutning og økonomistyring på flere av kommunens prosjekter. Hvem hadde makten da? Jo, Ap.

Jeg vet ikke om regneferdighetene hos Ap og deg er stort bedre enn hos meg. Og hvem stiller med flest vararepresentanter når viktige saker skal stemmes over? Jo, Ap.

For øvrig, med det som skjer om dagen, med innsigelser fra både Fylkesmannen og Avinor på utbyggingsplanene til Eidsvoll kommune, så ser det ut til at vi IKKE trenger å bygge barnehager og skoler i det tempoet det er lagt opp til.

LES OGSÅ: Svartmaling fra Hege Svendsen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no