20. apr
 
Skal gjøre Akershus grønnere

Publisert: 21.jun.2018 20:00
Oppdatert: 21.jun.2018 15:15

Akershus Natur og Ungdom, med lokallag på blant annet Øvre Romerike, gratulerer Akershus med nye planen for klima og energi som ble vedtatt av Fylkestinget mandag 18. juni.

Denne store planen, som er i tråd med Paris-avtalen og Norges nasjonale mål for å kutte klimagassutslipp, synliggjør konkrete tiltak som fylket skal jobbe med i nærmeste fremtid. Her snakker vi innsatser innen alt fra transport til matforbruk og byggeprosjekter. I tillegg legger den vekt på noe som er minst like viktig, nemlig samarbeid og skapelsen av en felles vilje for å nå klimamålene.

ALLE KAN GJØRE LITT

Vi i Natur og Ungdom mener det er svært viktig å spre kunnskap og gode holdninger, og engasjere alle i samfunnet, både privatpersoner og for eksempel skoler og bedrifter. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt - og dette starter lokalt.

Vi heier på Akershus som et ledende klimavennlig fylke, og ser frem til et grønnere samfunn der klima og miljø står i fokus. Og husk: klimakampen krever ikke bare en flott plan, men også handling!

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no