25. jun
 
Skolevei uten fortau eller gang- og sykkelvei
Trygg skolevei: Skolevei uten fortau eller gang- og sykkelvei fram til skolen i 2018! - Er det mulig??? Ja!

Publisert: 15.aug.2018 15:00
Oppdatert: 15.aug.2018 12:03

Langs vegen som leder fram til Kringler-Slattum skole i Nannestad kommune, mangler det gangfelt fra bussholdeplassen ved Åsvegen og frem til skolen.

Dette er en strekning på cirka 200 meter, hvor det daglig ferdes skolebarn med og uten følge av voksne.

NESTENULYKKER

Jeg vet at det her har forekommet farlige situasjoner med nestenulykker mellom kjøretøy og barn.

Her må det da absolutt være mulig å få til en tryggere skolevei med gangfelt, helt frem til skolen? I dette området er fraværet av gang- og sykkelveg meget framtredende. Jeg vil gjerne vite hvem det er som kan få litt fortgang i å få utbedret dette slik at det blir fikset snarest mulig?

STERK VEKST

Nannestad kommune er i sterk vekst hva gjelder innbyggertall og utbygging. Det må da gå an å få til økt satsing og oppmerksomhet på gang- og sykkelveier også her!?

Jeg opplever at trafikksikkerheten ovenfor myke trafikanter og særlig barn er helt tragisk mange steder, spesielt i Nannestad kommune mener jeg situasjonen er prekær.

ØKE TRAFIKKSIKKERHETEN

Hva er det egentlig som må til for å få til sårt tiltrengte utbedringer i forhold trafikksikkerhet her til lands? Det må da kunne kreves at det gjøres noe også før det oppstår dødsulykker eller alvorlige personskader? Så vanskelig kan det da ikke være å for eksempel bygge gangfelt eller å øke veistandarden littegrann.

KREVER SVAR

Jeg krever at dere svarer meg på dette og forteller hva dere tenker å foreta dere og når, i forhold til å få til en trygg skolevei til og fra Kringler-Slattum skole.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no