18. aug
SUKSESS: Sladrespeilet på Dalheim ble en suksess. Foto: Marit Lunddal Løken
 
Sladrespeilet på Dalheim
MENINGER. Det ble en stor suksess, med store talenter i alle aldre i en fullsatt sal på Dalheim.

Publisert: 28.jun.2017 13:36
Oppdatert: 28.jun.2017 13:51

På søndag ble billettene fort revet vekk. Publikum viste stor begeistring med trampeklapp. Det er jo blant annet slike ting som kan få blomstre i Hurdal på Dalheim. Derfor planlegges det nå en forestilling før jul eller til våren.

Men uten Dalheims Vennekrets og Hurdal Sentrum Velforening hadde dette ikke vært mulig. Det er dem og Thomas Sørlien vi kan takke for at Dalheim fortsatt består. Vi kan også takke Thomas for de gode stolene som han fikk gratis fra Norges Varemesse. Publikum bemerket dette. Disse stolene er mye bedre enn de gamle rørstolene med finérplate.

Vi er ikke i mål enda. Det har vært en kronglete vei for å komme dit vi er i dag. Med gode medhjelpere har han som startet Dalheims Vennekrets og velforeningen kommet et stykke på vei mot målet. Hadde vi ikke hatt alle dem som har villet i ivareta Dalheim, så hadde revyen måtte blitt sett i et kjempestort telt ute. Hvordan skulle det ha blitt før jul eller til våren med snø og kulde?

Nå burde det ikke være noe tvil om at Dalheim har livets rett selv om noen mener noe annet. La Dalheim bli en viktig del i Hurdals store planer om stor bærekrafthet. Denne revyen viser nettopp dette viktige poenget: Dalheim er faktisk i stand til å bære seg selv, hvis stedet bare får lov og anledning. La derfor velforeningen overta og drifte Hurdals storstue Dalheim. Planer står i kø bare vi får sjansen. Vi vet hvor vi skal få hjelp og økonomisk støtte. Tvilere skal ikke få rett. Vi har møtt nok bremseklosser og uthalere.

Bli med på å støtt velforeningen, som ikke er ute etter profitt, men at huddølingene atter igjen skal trives i sin storstue på Dalheim i Østlandets perle.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no