21. okt
 
Sløsing og dårlig kontroll i Eidsvoll
Svar til Toril K. Altenborn.

Publisert: 01.des.2017 19:00
Oppdatert: 01.des.2017 13:45

Du sier at du ikke ønsker å legge ned tilbud til våre innbyggere, men du har jo vært med på sløsingen i kommunen. Har du og ditt parti tenkt over hva slags uføre det med eiendomsskatt vil føre til, for eksempel nyetablerte som skal skaffe seg hus og må betale eiendomsskatt på 20.000 kroner i året i tillegg til renter og lån? Hvordan skal de klare dette, Altenborn?

Hvem er det som har styrt i Eidsvoll kommune de siste årene? Jo, Ap og delvis Sp. Dere har sløst og sløst med folkets penger. Si meg en ting, er det ikke kontroll på det som skjer i Eidsvoll kommune? Hadde dere ikke drevet med ting som dere ikke skjønner, vil ikke dette ha skjedd. Ta for eksempel drift av kommunens bygninger. Her i Eidsvoll er det 16 på drifta, Lillehammer og Gjøvik har tre stykker. Alle kommuner i Norge la om drifta på 80- og 90-tallet og sparte masse penger, som kommunene kunne bruke på nødvendige tiltak. Men Eidsvoll kommune var ikke med. Da jeg har greie på dette var jeg innom kommunehuset og tilbød min hjelp, men jeg ble omtrent kastet ut.

Nu er det på tide at folket i Eidsvoll sier ifra. Ap og ansatte som styrer, må bort før de ruinerer hele kommunen.

Jeg ser i samme avis at Høyre er på banen. Ja, stå på og få tømt kontorene og få inn nye folk før alt går galt. Når man har folk til å beregne en jobb som de ikke har greie på, går det galt. Ja, jeg mener renseanlegget og alt det andre det er sløst pengene på. Bare renseanlegget går med 90–100 millioner kroner i minus. Hadde det vært økonomistyringen i Eidsvoll, hadde man hatt 100 millioner kroner mer til bruk på tjenester til innbyggerne.

Nu er det på tide se på hva den enkelte driver med, det finnes jo ikke kontroll. Kanskje det er på tide å finne seg noe annet og gjøre? Det er ikke skattebetalerne som skal svi for at dere sitter og spiller monopol. Nei, ta deres hatt og forlat bygningen. Og til de folkevalgte i kommunen, hvor lenge skal dere se på dette, det er jo ei stor skam.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no