16. jul
 
Sp forvrenger reformdebatten

Publisert: 07.sep.2017 11:00
Oppdatert: 07.sep.2017 11:20

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum og 2.-kandidat fra Akershus Martha Tærud har vært på snarvisitt i Nannestad i valgkampens innspurt. Overraskende at det fokuseres på kommunereformen, en debatt deres eget parti lokalt bidro til å sette en stopper for. Det hele blir patetisk når Senterpartiet frykter omkamp rundt kommunereformen om dagens regjering får fornyet tillit. Omkamp kan det aldri bli her i Nannestad, fordi vi har aldri hatt et reelt alternativ å vurdere. Så dette er kun en svartmalt valgkampretorikk!

Alt som handler om forandring, er Senterpartiet prinsipielt imot og en ting er sikkert: Kommer Senterpartiet i regjering etter årets valg, vil Norge settes i revers. Lite ble gjort de åtte årene de satt i regjering fra 2005–2013.

Nannestad har en fremtid, men skal kommunen kunne møte fremtidens utfordringer, må vi tenke utenfor dagens kommunegrenser, det samme gjelder de nærliggende kommuner. Øvre Romerike har et potensial med Gardermoen i sentrum, en arbeidsplass som de neste 10 år vil skape 1000 nye arbeidsplasser hvert år. For å møte utfordringer dette medfører, må kommuner forandre seg, det er Høyre villig til – i motsetning til reverseringsspøkelse Senterpartiet farer med. Skal en kommune som Nannestad bli attraktiv, må infrastruktur og næringsliv, bare for å nevne noe, møtes med andre premisser enn hva dagens kommunestruktur kan.

Nannestad kommune nærmer seg med stormskritt én milliard kroner i gjeld, hvordan mener Senterpartiet at fremtidens kommunale oppgaver og plikter skal løses uten å tørre gjøre forandringer? D et har ikke velgerne fått svar på, men jeg er overbevist om at Senterpartiet vil bidra til reversering av Norge. Høyre vil fremover og vi vet hva regjeringen har levert de siste fire år. Det er mer enn Senterpartiet leverte på åtte år. 11. september avgjør du om Norge skal ha fortsatt optimisme og fremgang, eller reversering.

gruppeleder Nannestad Høyre

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no