26. apr
Marius Røer Andresen svarer Per Aage Pleym Christensen.
 
Sp, Venstre og fakta

Publisert: 03.mar.2017 13:56
Oppdatert: 03.mar.2017 13:58

Per Aage Christensen gjør et poeng av å framstille meg som et nett-troll, i EUB 27.02.17 – det er hans grep i diskusjonen om bruken av dyrket mark.

Det er to fakta i denne sak. A: Dyrkamark nedbygges i stor stil og B: Senterpartiet er et av de partiene som har sittet i «maktposisjon» lengst i Norge. Senterpartiet er et ordfører parti, også i Eidsvoll. 

Senterpartiet har vært en del av det parlamentariske grunnlag for mang en regjering og kommunestyre siden krigen. Men, på tross av dette, bygges det ned jordbruksareal i stor stil. De siste 15 årene har arealet med fulldyrket jord pr innbygger i Norge blitt redusert med rundt 20 prosent. Arealet som er borte, tilsvarer rundt 100.000 fotballbaner. Følgelig kan man slå fast at Aage P. Christensen og Venstre, er langt ute på jordet, nå han bestrider et faktum om reduksjon av dyrket mark og at Sp beklageligvis ikke har mye å skryte av i sakens anledning.

Hvis Christensens eneste mottrekk er å omtale meg som «nett-troll» så lever jeg godet med det, fakta- fusk og stigmatiserende retorikk, tar jeg derimot avstand ifra.

Marius Røer Andresen
leder
Norsk Bonde og Småbrukerlag
Oslo Akershus

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no