24. apr
DRIFT: Sigbjørn Gjelsvik (Sp) ener det må på plass en løsning som sikrer videre drift.
 
Sp vil forsvare Feiringklinikken

Publisert: 08.sep.2017 11:30
Oppdatert: 08.sep.2017 11:29

Senterpartiet mener det er en politisk oppgave å sikre fortsatt drift ved Feiringklinikken. Vi mener det er helt uakseptabelt når Helse Sør- Øst signaliserer at de ikke vil videreføre dagens rammeavtale med Landsforeningen for hjerte og Lungesyke (LHL). Vi mener at helse- og omsorgsminister Bent Høie som sykehuseier må gripe inn ovenfor Helse Sør-Øst. Det dreier seg om et godt pasienttilbud og mange arbeidsplasser.

Senterpartiet mener det som nå skjer er beklagelig og viser uforutsigbarheten i anbudssystemet og bruken av korte kontrakter. LHL har gjort store investeringer og har lang historikk i å samarbeide med det offentlige helsevesenet. Senterpartiet mener det må på plass en løsning som sikrer videre drift. På lengre sikt må Stortinget sikre et system som kan gi forutsigbarhet over tid. Private ideelle virksomheter må ha rammevilkår som gjør det mulig å satse på kvalitet over tid. Staten kan ikke være bekjent av at gode pasienttilbud og dyktige fagmiljøer lever på nåde. Rydd opp Høie!

1.-kandidat til stortingsvalget, Akershus Sp

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no