20. jul
Hege Svendsen er ordførerkandidat for Arbeiderpartiet i Eidsvoll. Foto: Privat
 
Høyre stikker av fra regningen

Publisert: 11.jun.2018 16:00
Oppdatert: 11.jun.2018 14:36

Å være politisk aktiv i mediene er en lett sak. Man kan skrive om alle de fine tingene man skal gjøre, håpe på innbyggernes stemmer, og så kan man la være å gjøre noe når det kommer til stykket. Men bryter man løfter, mister velgerne tillit. Når Høyre lokalt skryter av å ville satse på hverdagsrehabilitering og velferdsteknologi, så gjør de noe helt annet når de er i det politiske rom.

I budsjettet sitt for inneværende periode fjernet de fysioterapeuter, helsesøstre, psykolog og ergoterapeuter. I tillegg stemte de imot vårt forslag om at Eidsvoll skulle være en foregangskommune på velferdsteknologi og at vi skulle gjøre Feiring omsorgsboliger til en spydspiss for ny type velferdsteknologi.

Og nå later de som noe annet i fine leserinnlegg i avisene! I formannskapet 5.juni viste Høyre igjen sin dobbeltkommunikasjon ovenfor velgerne. Posisjonen foreslo å sette av en million av årets overskudd, (på over 24 millioner kroner), til digitalisering og velferdsteknologi. Med det ville vi raskest mulig kunne komme i gang med nettbrett til de ansatte, fallsensorer, GPS og medisindispensere. Og hva gjorde Høyre? Da stemte Høyre imot! Hva mener da Eidsvoll Høyres Christoffer Nyborg med sitt innlegg i EUB og Romerikes Blad om at det er Høyre som satser på dette og at vi i posisjonen henger etter?

Hva mener Høyre når de gang på gang etterlyser nye måter å jobbe på, ny retning, når de ikke blir med når det kommer til stykket?

Ord betyr lite, vi må ha politiske vedtak og penger bak ordene. Dette var skuffende, Høyre. Dette er som å invitere til middag, bestille dyre retter på menyen og så stikke av fra regningen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no