19. jul
TRÅR TIL. Eidsvoll sykkelklubb og Eidsvoll kommune er klare til å ta imot hundrevis av syklister.
 
Stor sykkelfest
LEDER. Denne helgen og neste uke arrangerer Eidsvoll sykkelklubb til sammen tre store sykkelritt

Publisert: 13.mai.2017 06:00
Oppdatert: 12.mai.2017 15:11

Denne helgen og neste uke arrangerer Eidsvoll sykkelklubb til sammen tre store sykkelritt. Først ut er Norgescup hvor de venter 500–600 deltakere. 18. mai trår de til med andre etappe i det internasjonale sykkelrittet Tour of Norway med noen av verdens beste syklister på startstreken. Det hele avsluttes med Norges største sykkelritt for barn, Tour of Norway for kids i Eidsvoll sentrum samme dag. Også her forventer de flere hundre på startstreken.

Dette kommer garantert til å bli en stor sykkelfest, ikke bare for Eidsvoll – men hele distriktet. Når sykkelsirkuset til Tour of Norway kommer til bygda, med blant annet seks Tour de France-lag på startstreken, bør publikum kjenne sin besøkelsestid. Både for å oppleve verdenseliten på to hjul, men også de minste i barneutgaven på tre hjul.

Eidsvoll sykkelklubb har 320 medlemmer, og er med det en av landets største og mest aktive sykkelklubber. Og de har uten tvil et godt rykte i miljøet, som får arrangere store ritt, både nasjonale og internasjonale, gang etter gang. Deres aktivitetsnivå ser beundringsverdig. Slikt krever masse planlegging, frivillighet og et stort antall dugnadstimer.

Arrangementer som dette er utvilsomt et viktig bidrag for interesse og rekruttering til klubben og idretten, samtidig som det skaper aktivitet og positiv oppmerksomhet i distriktet.

Det vil naturlig nok medføre midlertidige sperringer, stengte gater og forsinkelser i trafikken som sikkert kan hindre og opprøre noen. Oppfordringen til bilistene er: Vis hensyn og respekt – vær forsiktig.

Lykke til med sykkelfesten!

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no