23. jul
 
Stygt innlegg?

Publisert: 09.sep.2017 13:00
Oppdatert: 08.sep.2017 13:51

Jeg viser til debattinnlegg fra Arne Kørner Haugen av lørdag 2.9.17 og Ruth Solveig Birkelands innlegg om innvandring av tirsdag 5.9.17 med overskrift: «Stygt innlegg fra Frp». Hun går sterkt i rette med hans påstander og viser til – urettmessig – brune holdninger.

Det kan hende Arne Kørner Haugen har fulgt med i IPA – bladet der organisasjonen «International Police Association» organiserte et møte i Oslo med blant annet politifolk fra Rinkeby i Sverige og København i Danmark. Dette møtet er referert i nevnte IPA-blad og det disse politifolkene forteller er nok sannheten om tilstandene på nevnte steder. Bare i København har det vært 17 skyte episoder foreløpig i år. Sannheten om tilstandene i Rinkeby vil man få av de politifolkene som jobber aktivt der – når de er mange nok og med pansrede kjøretøy for å kunne bevege seg inn i området for å løse oppdrag. Snakker man med myndighetene får man slett IKKE sannheten om hvordan situasjonen faktisk er – flere steder i Sverige. De dysser dette ned, noe som er skremmende. Dette gir meg frysninger på ryggen. At slikt dysses ned og rett ut lyves om.

At Sylvi Listhaug for øvrig besøkte stedet og deriblant snakket med politifolk er vel ikke verre enn av Ap-regjeringen en gang fikk besøk av svensk politiker topp for noen år siden.

Jeg er som kjent ikke medlem av Frp, men synes vi burde «stikke fingeren i jorda» som Arne Kørner Haugen og gjøre det kjent at vi må unngå å komme i samme situasjon som Sverige og spesielt København i Danmark har havnet i.

For øvrig: Hvor mange hundre millioner kroner sparer Listhaug den norske stat for ved sin politikk. Hun skal ha ros for å «ha bein i nesa».

Pensjonistpartiet Eidsvoll

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no