21. jul
 
Stygt innlegg fra Frp

Publisert: 04.sep.2017 14:59
Oppdatert: 06.sep.2017 15:12

Lederen i Eidsvoll Frp, Arne Körner Haugen, viser holdninger som gir meg frysninger på ryggen (EUB lørdag 2. september).

At han er redd for såkalte «svenske tilstander», er ikke det jeg først og fremst reagerer på. Er vi litt romslige, kan vi jo tolke det som at vi må ha god integrering. Men Arne Körner Haugen drar det mye lengre. Han gjør innvandrere til syndebukker.

Han hevder at statsministeren i Sverige «vil at det skal bli straffbart å poengtere immigranters overgrep mot det svenske folket».

Videre beskriver Arne Körner Haugen angivelig lovløse tilstander i bydeler med mange innvandrere, og at dette «pågår over hele Sverige». Altså at innvandrere som gruppe forårsaker lovløse tilstander over det ganske land.

Hendelsen i Köln nyttårsnatta bruker Arne Körner Haugen til å understreke ytterligere innvandreres hang til kriminalitet. På 1930-tallet var det jødene som ble brukt som syndebukker. La oss slippe å en ny runde med brune holdninger.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no