19. jan
 
Svar til Ole Randin Klokkerengen
I EUB den 31. juli hadde Klokkerengen et godt og ærlig innlegg om blant annet eiendomsskatt, miljøpartier og aktivister som vil at folk skal sultestreike fordi matgriser blir slaktet.

Publisert: 11.aug.2019 22:41
Oppdatert: 11.aug.2019 23:08

Jeg er veldig enig med ham i at disse aktivistene umulig kan ha tenkt grundig over det de driver med og som han sier, det er bare psykisk hjelp som vil hjelpe dem. Han gir også svar på hvorfor han i kommunestyret har stemt for eiendomsskatt til tross for at han ved flere anledninger har uttalt at denne skatten er han imot.

Men hva mener egentlig Sp om dette? Det er det ikke helt godt å bli klok på.

Vi husker tilbake til valget 2015 hvor også Sp på blant annet stand sa at de IKKE ville innføre skatten, men har stemt for dette i kommunestyret. De stemte også imot de borgerliges forslag om at rådmannen skulle legge fram et budsjettforslag UTEN eiendomsskatt. Ordføreren- fra Sp har også muntlig uttalt at han ikke vil ha denne skatten så han har kanskje også begynt å innse at kommunen kan drives uten eiendomsskatt, men det må noen nedskjæringer, effektivisering og investeringsbegrensninger til.

Det er som Klokkerengen riktig skriver at mange blir berørt av nødvendige kutt, men det er også mange som blir berørt viss skatten blir innført. Jeg har ikke sett Sps valgprogram, men jeg håper både ordfører og Klokkerengen har hele partiet bak seg slik at vi kan stole på deres NEI og at et bredt samarbeid kan føre til at Eidsvoll kommune fortsatt kan drives uten eiendomsskatt og at fondet fortsatt har noen kroner på bok.

Én stemme kan avgjøre for eller imot eiendomsskatt. Så husk å stemme den 9. september.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no