17. sep
 
Til ungdommen i Ullensaker

Publisert: 01.jun.2019 12:30
Oppdatert: 01.jun.2019 12:51

Ungdomsrådets referat fra deres møte 07. mai og innlegget publisert i Jessheim Puls 16. mai viser til tre positive ting ved å være ungdom i Ullensaker kommune, og tre ting dere gjerne skulle forandret på. Kjære ungdommen, denne henvendelsen er til dere!

Jeg ønsker å være en representant for ungdommen, og jeg ønsker å bidra til at den fine kommunen vår blir enda bedre for fremtiden. Jeg tror at de beste løsningene skapes i fellesskap sammen med de som berøres. Jeg tror at ungdommen selv vet eller har forslag til hvordan punktene de selv har listet opp kan løses. Jeg tror ikke det finnes et svart-hvitt svar på virkeligheten, og jeg tror heller ikke at løsningen kommer over natten – men jeg tror at Ullensaker Høyre i samarbeid med ungdommen og de rette instanser kan finne løsninger som skaper et enda bedre Ullensaker for ungdommen vår.

Ullensaker Høyre skal være partiet med troen på ungdommen, og med troen på at de rette løsningene ligger hos ungdommens selv – for vi tror på individet.Det kan være utfordrende å finne tilbud som tilfredsstiller absolutt alle, men hva om vi sammen kan skape tilbud som gjør det litt bedre for noen uten å gjøre det verre for andre?

Jeg vil vite hva dere ønsker dere mer av. Hvilke bydeler rundt Jessheim sentrum mener dere trenger økte tilbud? Hvilke tilbud ønsker dere utover ungdomsklubber, skateramper og grønne lunger? Hvilke transportmidler skal binde bydelene sammen på en mer smidig og miljøvennlig måte? Hvor skal ungdommen møtes?

Jeg vil møte dere til et politisk verksted, og jeg vil vite hva dere ønsker at Ullensaker Høyre skal iverksette av tiltak for neste periode, for å sørge for at dere får det litt bedre basert på forbedringspotensialet listet opp av ungdomsrådet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no