17. jun
TESTER TRASEEN. Espen Sandvold og Jo-Atle Kopperud er blant ildsjelene som står bak Øvre Romerikes første terrengsykkelpark.
 
Trår til i terrenget
LEDER. Øvre Romerikes første terrengsykkelpark i Staviåsen på Eidsvoll Verk er en realitet takket være en formidabel dugnadsinnsats fra lokale ildsjeler. Prislapp: Under 10.000 kroner.

Publisert: 31.mai.2017 06:00
Oppdatert: 30.mai.2017 13:04

Espen Sandvold og Jo-Atle Kopperud er blant ildsjelene som har jobbet intenst med å få på plass den nye terrengsykkelparken – som har blitt til på rekordtid. De siste ukene er skog fjernet, planker skrudd på plass, skilt laget, traseen ryddet og krakker plassert. I løpet av tre mandager med dugnadsinnsats med 15–20 mann kom alt på plass.

Dette er eksempel til etterfølgelse hvor godt samarbeid mellom ivrige ildsjeler, velvillige grunneiere, rause samarbeidspartnere og engasjerte idrettslag gir resultater som kommer nærmiljøet til gode.

Sykkelparken har offisiell åpning 1. juni, og vil være åpen for alle – med traseer på både tre, sju, åtte og ti kilometer. Her er tanken at både gående, løpende og syklende skal bruke traseen – både til organisert og uorganisert idrett. Med det får det stadig voksende multisportanlegget enda et nytt tilbud, i tillegg til tilrettelagte tilbud for rulleski, langrenn, gåing, løping og hundelek.

Terrengsyklistene har fått en ny lekegrind, sykkelklubben en god arena for rekruttering og lokalmiljøet et nytt mekka for fysisk aktivitet i friluft. Her møtes idrettsglede og folkehelse på samme arena.

Ta turen ut av sofaen eller treningssenteret og få utsikt, natur og frisk luft med på kjøpet når du trener.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no