18. jan
 
Trange tider i Hurdal
Vi har nyvalgt kommunestyre og det er snart jul. Derfor har kommunen og noen ansatte tatt turen til Gjøvik for å få den nødvendige opplæring.

Publisert: 06.des.2019 15:00
Oppdatert: 06.des.2019 18:10

Det er helt greit at opplæring må til, spesielt når man har en stor oppgave i å forvalte minimalt med midler til hurdals innbyggeres beste. Denne opplæringen kunne imidlertid blitt gjennomført på en «bærekraftig» og langt rimeligere måte her i vår egen bygd.

Man kunne spart reise fra Hurdal til Gjøvik ved å reises sammen på buss. Hvorfor reagerer ikke SP, AP, MDG, Venstre og de såkalte miljøpartiene på dette opplegget. Utslipp fra buss og bil er vel ikke greit med deres øyne? I tillegg er det lagt opp til at hver enkelt reiser for seg……altså privatbiler.

Når man legger et slikt arrangement til Gjøvik dobler det kostnadene ved at man må ha overnatting. Alternativt kunne man hatt møtet på Hurdals eget hotell eller Synssenteret. Selv med middag inkludert ville man spart betydelige summer. Det ville samtidig gitt signal om at Hurdals befolkning støtter egen næringsliv på beste måte. Siden dagens økonomiske situasjon er som den er kunne man gjort det ennu enklere ved å dekke til på Dalheim og bestilt mat fra hotellet. Det hadde bygdas innbyggere satt pris på og man kunne komme unna våre stadig stigende avgifter. Det er forslag om å øke eiendomsskatten.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no