21. jul
 
Ufint av Hugo Aurdal
Som leser av EUB må jeg si jeg har blitt overrasket over tonen hos noen av dem som har ytret seg om mulig eiendomsskatt i høst.

Publisert: 11.des.2017 14:30
Oppdatert: 11.des.2017 14:07

Det virker som om det er maktpåliggende for enkelte å «ta» Arbeiderpartiet generelt og den unge Hege Svendsen spesielt mer enn å få fram realitetene bak forslagene. For ikke å snakke om egne forslag.

Sist nå Hugo Aurdal i Pensjonistpartiet som retter anklager av typen «selge sjela si for å få makt og posisjoner». En sånn uttalelse er da både ufin, frekk og helt uten dekning i virkeligheten, Aurdal?

Jeg har brukt den kalkulatoren som ligger på eub.no for å regne meg fram til hva jeg eventuelt må betale i eiendomsskatt. Så har jeg lest meg til at forslaget innebærer at de som har minst, nemlig minstepensjonistene, slipper å betale. Det samme gjelder nyinnflyttede eidsvollinger de tre første årene de bor her.

For meg ser det ut som Hugo Aurdal i stedet for å rakke ned på andre burde bruke tida og kreftene på å forklare pensjonistmedlemmene sine hvorfor han støtter at det skal bli stopp på bygging av omsorgsboliger i kommunen, mer bruk av tomannsrom på Vilberg, at Søndre Samfunn skal legges ned og at medarbeiderstillingen på Glabakk skal legges ned.

For det er vel pensjonistene han vil representere?

LES OGSÅ: Regneferdigheter og bilde?

LES OGSÅ: Hege Svendsen og Aps regneferdigheter

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no