21. apr
 
Velkommen etter Unge Høyre
LESERBREV. Når jeg leste at nestlederen i Øvre Romerike Unge Høyre skriver om gjennomslaget for åpning av strekningen Eidsvoll-Dal for persontransport ble jeg både oppgitt og lettet.

Publisert: 09.mai.2017 10:30
Oppdatert: 09.mai.2017 10:36

Jeg ble oppgitt fordi mens Unge Høyre i fjor ønsket å forlenge åpningstiden på Vinmonopolet har vi jobbet for akkurat dette. Det at det tar kortere tid å komme seg fra Eidsvoll til Oslo enn Eidsvoll til Jessheim har vært en stor bekymring for Ullensaker AUF og Ullensaker Arbeiderparti lenge. Dessverre har vi kun møtt motstand av Høyre og Frp på nettopp dette. Derfor blir jeg også lettet fordi nå kan vi endelig få gjort noe med det store problemet som vi så lenge har vært vitne til. Vi har sett problemet for småbarnsfamilier som ønsker å være grønnere, men ikke har mulighet fordi det ikke er plass og er ikke trygt nok for barna når togene er så fulle. Vi har egne erfaringer med stappfulle tog fra Oslo til Jessheim. Derfor er vi for å åpne strekningen Eidsvoll-Dal i tillegg til å sørge for tog hvert kvarter! På den måten sørger vi for kortere tid for folk fra Eidsvoll i tillegg til mindre press på togene fordi det er flere avganger. Så velkommen etter Unge Høyre, vi håper at dere får moderpartiet deres på samme side og at de holder deres ord denne gangen.


 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no