21. jul
 
Velkommen til «nye» EUB
LEDER. Så har dagen endelig kommet. Dagen hvor vi kan presentere «nye» EUB.

Publisert: 17.jun.2017 07:00
Oppdatert: 17.jun.2017 07:29

Og det var på tide. Første gang vi fortalte om det planlagte redesignet av papiravisen var rundt nyttår. Den gang trodde vi at dette skulle være på plass samtidig med at vi lanserte «nye» eub.no. Det viste seg imidlertid underveis at å gjøre to så store endringer parallelt, var vel ambisiøst, og uten å trette dere ut med utgreiinger om utfordringer og lange kvelder, hopper vi elegant bukk over dette og sier nok en gang: Velkommen til «nye» EUB.

Vi skriver bevisst «nye», for mye er også som før. Noen elementer har vi flyttet rundt på, andre ting er tilnærmet som før. Og selv om vi nå tror at vi har funnet en god mal, vil vi ikke garantere at det ikke blir enkelte justeringer framover etter hvert som vi får erfaringer og tilbakemeldinger. Ikke minst er vi nysgjerrige på hva dere lesere mener.

Endringene som skiller dagens avis fra den som lå i de tusen postkasser torsdag, er først og fremst visuelle. Noen er veldig merkbare, andre er mer subtile. Med litt ujevnt mellomrom de siste årene har vi flikket på utseendet, men hvis det vi fram til nå har gjort med papiravisen kan sammenlignes med å male noen vegger, har vi nå gjennomført en storrenovering, hvor vi har revet ned veggene mellom stue og kjøkken for å lage en åpen løsning. Soverom og bad har også fått en kraftig oppgradering. Resultatet er forhåpentlig en avis, som hvis den hadde vært en bolig, ville vært lysere og mer moderne, mer praktisk og hvor det er hyggeligere å både bo og komme på besøk.

Spådommer om papiravisens død blir stadig gjentatt, og selv om nyheter trykket på papir kanskje har storhetstiden bak seg, er dette fremdeles et produkt som mange lesere ønsker. Papiravisen kommer nok aldri til å bli den foretrukne nyhetskanalen for dagens unge, men la ikke dette stoppe oss fra å lage en best mulig papiravis for de generasjonene som har vokst opp med papir, og som fremdeles ønsker en papiravis på kjøkkenbordet sammen med dagens første kaffekopp.

Abonnent? Her kan du lese vår e-avis

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no