14. nov
 
Venstre tar lokaldemokratiet på alvor
I Storgata 12 på Jessheim har Ullensaker Venstre åpnet byplankontor. Hvorfor har vi gjort det?

Det har vi gjort fordi vi tar folk og deres forslag og innspill til hvordan kommunen skal utvikle seg og vokse på alvor! Hos oss kan alle tegne inn sine egne forslag til hvor den grønne grensa skal trekkes, bokstavelig talt. Vi har ordnet med en stabel med kart, og vi har kjøpt tusjer. Vær så god, tegn i vei, og så hjelper vi deg med å sende inn både «streken din» og andre forslag du måtte ha som høringsinnspill til kommuneplanen.

Slik kan innbyggerne delta i den viktigste politiske prosessen. Andre måter kan være med idésmier, innspillsmøter og gjennom digitale løsninger.

Det viktigste er uansett at folk skal kunne kjenne igjen de gode innspillene når utbyggingen er ferdig og skolen er bygget eller veien ligger der. I dag opplever mange det motsatte. Alt de sitter igjen med er et klapp på skulderen og et «alle har blitt hørt» etter at de har brukt tid og krefter i høringer. Derfor kommer vi til å følge opp innspillene vi får på Venstres byplankontor, og sørge for at de blir tatt på alvor.

Vi mener at vår metode er bedre, og den kan motvirke både politikerforakt og svekkelse av lokaldemokratiet.

En stemme til Venstre er en stemme for en innbyggerstyrt kommune!

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no