6. des
KRF: Ordførerkandidat for Eidsvoll KrF, John Granly og andrekandidat Silje Camilla E. Myrhaug. Foto: Privat
 
Verdighet for eldre og uføre i alle aldre
En god oppvekst varer hele livet – også i Grunnlovsbygda!

Valgkampen er i gang. Valgflesket og valgløftene popper opp fra all leire. Det handler om skoler, kommuneøkonomi, skatter og avgifter, sykehjem og eldreomsorg, med mer. Også KrF er opptatt av dette og spesielt barna, fordi en god oppvekst varer livet ut.

Det motsatte av en god oppvekst vil ofte føre til utfordringer både for den det gjelder og de rundt, utfordringer som kan vare livet ut. Derfor er det viktig å at man tar vare på barna og gjør de godt rustet for voksenlivet.

VOKSENLIVET, ARBEIDSLIVET, ALDERDOM

Når man kommer til voksenlivet, blir arbeidslivet en viktig del for de aller fleste. Arbeidslivet er med på å gi mange en meningsfull hverdag, men det er også mange som står utenfor. 1.1 millioner innbyggere i Norge lever på trygdeytelser.

I tillegg har vi mange pensjonister som etter et langt eller kort arbeidsliv må venne seg til en ny tilværelse som kan by på nye utfordringer, gleder og sorger. Å bidra til at eldre og uføre føler seg inkludert og sett i samfunnet, er en hjertesak for mange KrF-ere. Eidsvoll KrF ser det samtidig også som viktig at alle kan få deltatt med de ressurser man sitter igjen med, dette er ønskelig.

VERDIGHET

Verdighet handler om å bli sett, inkludert og ta egne valg samtidig som man får den hjelpen man trenger for å mestre livet og hverdagen. For å på plass dette mener Eidsvoll KrF at vi må jobbe for et godt samarbeid mellom det offentlige, det private, de frivillige organisasjonene og brukerne.

Eidsvoll KrF ønsker at alle med behov og ønsker om det skal kunne få informasjon om tilbud som kan bidra til å løfte hverdagen. Eidsvoll KrF vil gjøre denne informasjonen kjent blant annet gjennom hjemmesiden til kommunen, frivillighetssentralen, frisklivssentralen, og kommunale tjenester samt NAV.

Med hjerter for et hjertevarmt samfunn. Stiller vi til valg for Eidsvoll KrF.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no